• Διεύθυνση 20 Χλμ. Λεωφορος Ροδου-Λινδου
  85103
  ΑΦΑΝΤΟΥ
 • Τηλέφωνα 2241002088
 • Κινητό 6937419122
 • Φαξ 2241052015
 • Ιστοσελίδα www.g8-security.gr
 • Email g8_info@yahoo.gr


Take me there Κλήση
 1. Σας ενημερώνουμε ότι μια νέα επιχείρηση παροχής υπηρεσιών και συστημάτων ασφαλείας, η G8 SecurityServices, δημιουργήθηκε  στη Ρόδο  και λειτουργεί με την σχετική άδεια του Υπουργείο Δημόσιας Τάξης.
 2. Προτεραιότητα μας είναι να αναπτύξουμε με όλους Εσάς σχέσεις αμοιβαίας  εμπιστοσύνης, ενδιαφέροντος και συνεργασίας.
 3. Σκοπός της επιχείρησης είναι να συμβάλλουμε στη δημιουργία μιας πιο ασφαλούς κοινωνίας  και ήμαστε έτοιμοι  να ανταποκριθούμε στις προκλήσεις της εποχής μας.
 4. Χαρακτηριστικό μας, η υπευθυνότητα και ο επαγγελματισμός, η άρτια οργάνωση μας, που σε συνδυασμό με την εμπειρία του εξειδικευμένου  προσωπικού μας, αποτελούν εγγύηση για την περιουσία και την ασφάλεια σας.
 5. Στόχοι μας είναι η παροχή καινούριων προϊόντων σε (Συστήματα Ασφαλείας – Συναγερμοί,  Κλειστά Κυκλώματα Τηλεόρασης – Κάμερες - Καταμετρητές χρημάτων – Ανιχνευτές πλαστότητας – Χρηματοκιβώτια – θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας), η συνεχής βελτίωση της εξυπηρέτησης σας και η εύρεση των καλύτερων προτάσεων και λύσεων.
 6. Προσφέρουμε υπηρεσίες φύλαξης (Στατικές – Περιπολίες) σε 24ωρη βάση, με τα ποιο σύγχρονα μηχανοκίνητα και ηλεκτρονικά μέσα ελέγχου.
 7. Αναλαμβάνουμε  τη φύλαξη  πιστωτικών ιδρυμάτων, τεχνικών εταιρειών,  βιομηχανιών,  δημόσιων  και  ιδιωτικών οργανισμών, καταστημάτων, γραφείων, εμπορικών κέντρων, κτηριακών συγκροτημάτων, ξενοδοχείων, οικιών (εξοχικών και απομακρυσμένων), αποθηκών, δημόσιων χώρων και υπηρεσιών, σχολικών κτηρίων, χώρων που χρησιμοποιούνται για κοινωνικές εκδηλώσεις, δεξιώσεις, εκθέσεις.
 8. Επίσης αναλαμβάνουμε την φύλαξη αθλητικών  εγκαταστάσεων, βιομηχανικών χώρων και την ασφάλεια συναυλιών, κοινωνικών - πολιτιστικών - αθλητικών εκδηλώσεων.
 9. Συνοδεία – φύλαξη ατόμων, V.I.P., μεταφορά χρημάτων και αξιών με θωρακισμένο όχημα.
 10. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή και χαρά για εμάς,  να σας επισκεφτούμε και να συζητήσουμε μαζί τις ανάγκες σας, να εκτιμήσουμε τις ιδιαιτερότητες της επιχείρησης σας, με σωστές λύσεις και επιλογές και να σας καλωσορίσουμε   - εντάξουμε – σύντομα και εσάς  στην μεγάλη οικογένεια των συνεργατών μας σε όλα τα Δωδεκάνησα.
 11. Είμαστε στην διάθεση σας για κάθε διευκρίνιση και πληροφορία που θελήσετε.