Take me there Κλήση

Στο εστιατόριο ‘BELLEVUE RESTAURANT’, όσοι αγαπούν τη σύγχρονη μεσογειακή κουζίνα απολαμβάνουν αυθεντικές γεύσεις με σύγχρονη προσέγγιση σε προσιτές τιμές .

Με έμπνευση από τη παράδοση, ο chef Κωνσταντίνος Καμπούρης επιλέγει τις πιο φρέσκες πρώτες ύλες και συνθέτει δημιουργικά πιάτα, με έμφαση στο γευστικό αποτέλεσμα !

Από τις γευστικές καλοκαιρινές προτάσεις του ‘BELLEVUE RESTAURANT’ ξεχωρίζουν μεταξύ άλλων: η δροσερή σούπα από πεπόνι και νεκταρίνι με τραγανό ακροκώλιο Ευρυτανίας, το σπιτικό νιόκι πατάτας με φρέσκα μανιτάρια, Κώτικο ντοματάκι , και κρέμα φασκόμηλου , το φιλέτο από φρέσκο λαβράκι σχάρας με κρούστα από φιστίκι πάνω σε άγρια χόρτα αρωματισμένα με αγουρέλαιο και γλυκολέμονο ,στον ατμό λαβράκι ραβιόλι με σπανάκι και μανιτάρι και η πανακότα από γιαούρτι με αρωματική μαστίχα και φράουλες.

Ανοιχτά καθημερινά από το μεσημέρι 12.00-17.00 & 19.30-23.00